dissabte, 8 de maig del 2010

Propera Assemblea

Durant els pròxims dies farem arribar als veïns una carta de convocatòria per la propera Assemblea General. La data escollida és el proper 30 de maig a les 10:30h al Centre Cultural de Gelida, al carrer Major 51. Com sempre és molt important l´assistència de tots els propietaris. En aquesta ocasió vindrà el nostre advocat, el Miquel Colom, per explicar-no´s en quin punt ens trobem al respecte del procés judicial amb l´empresa Coafi SL. Com molts sabeu són els propietaris del terreny de la zona d´equipaments dins el projecte de repacelació i reclamen una quantitat d´uns 4 millions d´euros per uns terrenys que varen adquirir per 4.000€.
En aquest sentit l´Ajuntament no està col·laborant amb nosaltres i ens diuen que aquesta empresa té uns drets adquirits...., i nosaltres? Que som ciutadans de ple dret de Gelida no tenim pas cap dret adquirit???!!!

8 comentaris:

  1. Trobo molt positiu la creació del nostre blog.
    Desitjo que els veins siguem responsables de la crua realitat que patim i tots junts reaccionem en contra d'aquesta injustícia i en lluita dels nostres drets. Tots a una !
    Què passarà si ens hem de fer càrrec d'aquests alts costos? Ho podeu pagar?

    ResponElimina
  2. Doncs evidentment jo crec que aquest cost i com l´Ajuntament ha plantejat el projecte d´urbanització (tot de nou com si no existís res) fa totalment inviable tirar-ho endavant. El problema és que podrien fer-ho tot i que no seria gaire ètic embargar 150 cases o més oi?

    ResponElimina
  3. Ells mateixos, si volen aqui tenen casa meva, jo foto el camp.

    ResponElimina
  4. Jo no he vingut a viure aquí perquè em prenguin casa meva, no puc entendre alguns comentaris, suposso que la gent ho diu sense pensar, que anirem a sota un pont o què?

    ResponElimina
  5. No comparto ciertos comentarios, que son totalmente pasotas y sin ningún sentido.
    Yo valoro enormemente la casa donde vivo que con grandes esfuerzos, consigo mantener. Y no estoy dispuesto a perder lo único que tengo.
    No es momento para lamentaciones, es hora de despertar y arrancar. Si no reaccionamos juntos, lo llevamos negro muy negro.
    Pienso que todo ésto debería saltar a la luz pública, deberíamos buscar prensa, televisión, programas donde podamos salir como noticia y empezar a hacer daño. Presionar, presionar, presionar hasta conseguir nuestros objetivos.
    Y cada uno de nosotros colaborar: buscar ayuda, información, subvenciones, ... Es así como se hace el camino.
    Y es muy importante que todos los vecinos nos mantengamos informados de las novedades que podamos aportar.
    Por favor, colaborad.

    ResponElimina
  6. Aixo fa pudo a corrupció urbanistica... tots a la fiscalia anticorrupció a planteja el tema..
    lladres que son tots uns lladres...

    ResponElimina
  7. Bon dia,
    Aquest és el contacte de l'oficina antifrau de catalunya. Perquè no enviem el cas a aquest organisme perquè ho estudiïn?
    Salutacions

    Oficina Antifraude de Cataluña
    C/ Ribes 1-3,
    08013 Barcelona
    Teléfono: 93 554 55 55
    Fax: 93 554 55 64
    bustiaoac@antifrau.cat

    ResponElimina
  8. No ès mala idea, però amb la feina que tenen actualment (Millet, Pretoria, i el que no sona...)com no els hi donem una mica mastegat, penso que ho deixaràn a la pila dels expedients mig enterrat.
    Pot ser investigar una mica o trobar més informació sobre COAFI SL (abans Grupa Associat de Patrimonis S.A.), també es pot preguntar al poble, ja que d'arrera d'aquestes societats mercantils tot son families de Gelida de tota la vida (ves quina casualitat).
    Al final tot és sap, sortirà la veritat i ens ficarem les mans al cap de com és possible que passin aquestes coses avui en día. Com sempre, la realitat supera la ficció.

    ResponElimina