dimarts, 1 de juny del 2010

Presentació de la reunió 30/05/2010

Benvolguts veïns, a continuació penjem la presentació que ens va fer l´advocat Miquel Colom en la passada reunió del 30 de maig. Espero que la informació us sigui d´utilitat, sobretot per les persones que no van poder assistir-hi. Igualment i com sempre estem a la vostra disposició a través del nostre correu martivell1@gmail.com.

21 comentaris:

  1. Em sembla perfecte que hagueu penjat la presentació d'en Miquel Colom en el blog.Convé que tot'hom vagi seguint el blog per anar coneixent l'evolució dels aconteiximents i de les gestions per formar la "piña" dels 4 poligons.

    Sort.... que ens fa falta.

    Carles

    ResponElimina
  2. Sr. Miquel Colom:
    ¿ Es posible poder denunciar este caso ante los tribunales pertinentes, como especulación ? Ahora que están saliendo a la luz tantos casos y al Estado les interesa, es un buen momento.
    ¿ Se ha investigado en el Registro Mercantil a Coafi ? Allí seguro que salen todos los datos de su constitución, propietarios, accionistas, quienes forman parte del consejo de administración, ...
    En espera de su respuesta. Gracias.

    ResponElimina
  3. Gent, ens hem de moure tots a una i ja, no pot ser que entre uns i altres ens robin d'aquesta manera. Proposo que comencem a ventilar aquesta " merda " perque tot deu en senti la pudor. Movilitzem.nos i ubrim el tema a la premsa, fem alguna manifestació.
    Algu te ideas? doncs somi.
    Fem que tot el mon ho sapiga el que ens volen fer, tan els veins de Gelida com d'arreu. Doneu a coneixer aquest bloc ...

    ResponElimina
  4. Estic amb vosaltres... hem de mobilitzar-nos, col·locar cartells en les balconades expressant la nostra disconformitat sobre el pla presentat, parlar amb els partits polítics de l'oposició per a sol·licitar el seu suport... no s'hi ha mil coses que hem de fer, però hem d'estar organitzats i traçar un pla d'acció per a donar la imatge a l'ajuntament d'unió entre tots els veïns i que tots anem a una.

    ResponElimina
  5. Totes le urbanitzacions que sorten en aquest informe, també estàn afectades?...

    http://www.gelida.cat/poum07/default.htm

    No seria bo contacta amb els presidents de cada urbanitació per intentar unir-nos tots?

    ResponElimina
  6. Bon dia, un veí ha penjat un comentari sobre Barcelona Televisió el qual conté dades que per motius de protecció de dades no puc penjar al blog. Tota informació que ens pugui ser útil en aquest sentit(TV, premsa, contactes,etc) si us plau feu-la arribar directament al nostre correu martivell1@gmail.com . Moltes gràcies, utilitzarem aquesta informació i us mantindrem informats.

    ResponElimina
  7. Bon dia, en resposta a un parell de comentaris al blog volia dir que si sabem quins són els administradors de Coafi, el problema és que amb aquesta informació tampoc es demostra res.
    Per una altra banda el POUM del 2007 té com unes 200 alegacions i l´Ajuntament no ha mogut res encara tot i que està aprovat però només inicialment.

    ResponElimina
  8. Bon dia a tothom,jo voldria saber si un plan urbanistic es pot modificar, si es aixi, potse la presio podrie anar en aquest sentit, i aleshores la opccio politica agafarie mes protagonisme

    ResponElimina
  9. Semble, que a banda del procediment judicial iniciat per la demanda del grup COAFI contra l'Ajuntament i l'Associació de veïns, tot passa per que hi hagi prou voluntat política per defensar l'interés general de tots els veïns, en comptes de l'interés particular i especulatiu d'una societat mercantil.
    Estic segur de que si els polítics és possen a la feina, segur que pot modificar-se el Planjament Urbanístic al igual que altres vegades s'han recalifiquen terrenys per poguer-hi construir o per declarar zones forestals.

    ResponElimina
  10. Semble a que a banda del judici per denuncia del grup COAFI (abans Grup Associat de Patrimonis)contra l'Ajuntament i l'Associació, tot passa per la voluntat dels polítics de torn. Es clar que pot modificar-se el planejament urbanístic, cada dia es recalifiquen terrenys a tot arreu que pujan o baixan de valor com una muntanya rusa, però aquí es protegeix més l'interès particular i especulatiu d'una societat mercantil (tot gent de gelida quina casualitat..) que no pas l'interès general i majoritari de tots el veïns del barri de Martivell.

    ResponElimina
  11. Hola, recordeu que és molt important que tothom comprovi que ha rebut les notificacions de l'aprovació de la reparcel.lació que va enviar l'Ajuntament al 2006 (inicial) i al 2008 (definitiva).

    ResponElimina
  12. Tot plegat fa molta pudor, com és possible que l'Ajuntament aprovés la Reparcel.lació amb la valoració dels terreny d'equipament tant baix (165.000€) i ara ens diguin al judici que s'ha de valorar per 4 kilos €, qué ens hem d'empassar, qué la propia administració no sap com es valoren els terrenys d'equipaments??????
    I un xurro..., està clara la jugada: un cop aprovat és canvia el valor i on dic 4.000 ara dic 4.000.000 i ja pagaràn els veïns, uns altres s'ompliràn les butxaques. És esperpèntic i avariciós. Em donen ganes de vomitar, ho sento.

    ResponElimina
  13. Como nota "curiosa" parece ser que el Ayuntamiento tiene una deuda de poco más de 4 millones de euros, una de las más altas del ALt Penedés.

    ResponElimina
  14. Lo de la deuda es cierto. o podeis ver en:

    http://www.foro-ciudad.com/barcelona/gelida/mensaje-5167598.html

    ..."Segun el Ministerio de Economia y Hacienda el Ayuntamiento de Gelida a 31/12/2009 posee una deuda de 4.239.000 € el 42,45 % del presupuesto municipal que asciende a 9.986.176 € para el año 2009.

    La deuda viva a 31/12/2008 ascendia a 4.086.000 por lo que en el ultimo año la deuda crecio en 153.000 €."

    ResponElimina
  15. Presidente y abogado de MARTIVELL als matin de TV3 http://www.tv3.cat/videos/3004631

    ResponElimina
  16. ¿El Ayuntamiento no pidió ninguna subvención para este proyecto? Estamos hablando de que los vecinos vamos a tener que pagar 100% el coste de las obras de urbanización, lo que se traduce en que una parcela media de 1000 m2 va a tener que pagar 27.922,88 euros por el terreno de COAFI y 78.158,52 euros por las obras de urbanización, mientras que en otros Ayuntamientos los vecinos han pagado solo un 20 % del coste, gracias a que su Ayuntamiento realizó su trabajo. ¿No es esta una razón suficiente para parar este proyecto y rehacerlo con las leyes actuales sin tener que comprar ese terreno y con subvenciones? El terreno de COAFI no es mas que una pequeña parte del problema, este proyecto está mal hecho desde el principio.

    ResponElimina
  17. Hola, soc veïna de Martivell i voldria saber com continuen les coses, es continuen fent reunions de voluntaris?? o només es parla del tema a les "festes" dels dissabtes a la nit?? els que no em pogut anar em penso que estem una mica perduts...que algú em faci 5 cèntims si us plau!

    ResponElimina
  18. Hola,estic apunt de comprar una casa que m´agrada molt al poligon 1 pero amb tot aquest enrenou no se que fer,voldria demanar consell sobretot a les persones afectades per veure que haig de fer.gracies!

    ResponElimina
  19. ...pot ser el difícil problema que tenim present ens faci més receptius als problemes dels altres...

    http://ajudemenpau.blogspot.com

    ResponElimina
  20. Bon dia,

    Seria possible obtenir l'arxiu al que fa referencia aquest article? es que com ja fa temps de aquest article, ja no hi es disponible al link que es va penjar. Preferiblement tornar-ho a penjar al blog per que qualsevol que ho volgues consultar ho tingues a mà, o en cas contrari enviarlo per email?

    Soc vei de Martivell, poligon 1 i m'intereessaria molt conseguir-ho

    merci

    ResponElimina
  21. Buenas noches, intentaremos conseguirlo de nuevo. Pero quizás puedas contactar con el Presidente que es muy posible que disponga de esta información. Puedes enviar un mail a martivell1@gmail.com.

    ResponElimina