dimarts, 6 de juliol del 2010

Entrevista als Matins de TV3

Avui dia 6 de juliol el President de l´Associació de Veïns, Albert Abella, i el nostre advocat, el Sr. Miquel Colom, han estat entrevistat a l´espai de denúncies del programa Els Matins de TV3. A la mateixa entrevista també hi havia present l´alcalde de Gelida Sr.Lluís Valls.

L´enllaç per poder veure el vídeo: http://www.tv3.cat/videos/3004631

7 comentaris:

  1. Déu méu, quin temple, l'Albert i l'advocat!! Si m'hagués tocat estar-hi a mi m'haguessin fet fora del plató!! Quin exemplar més perfecte de polític que tenim per alcalde: cinic i mentider a parts iguals!!

    ResponElimina
  2. Hola,

    Gràcies per afegir-vos a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    Recordeu que al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina
  3. Molt bè !!! L'alcalde que no ens vol atendre al seu despatx, ha hagut de dónar la cara als medis de comunicació. I això nomès acaba de començar... Potser a partir d'ara ens tinguin més en compte.
    Continuem llüitant pels nostres drtes !!!

    ResponElimina
  4. Hola bona tarda,

    Fa uns sis anys que visc a aquest poble encantador, i he pogut observar les grans mancances que té i algunes actuacions per part dels governants més que deplorables. Avui us fixeu en Martivell, però fa uns anys era la Ronda Pt. Francesc Macià on hi havia pensat fer una gran zona verda... Hi ha tretze blocs de Valle Hermoso i encara se n'estan fent més... El tema de l'especul.lació urbanística ve de llarg. Per no parlar del tema dels transports i comucicacions... Això és per un altre dia.

    ResponElimina
  5. Avui és el cas de Martivell, però i la zona de la Ronda de Francesc Macià?. D'un bloc projectat i una filera de cases, s'ha passat a més de tretze blocs (gairebé tots de Valle Hermoso)i ja veurem la filera de cases!!! On és la zona verda?. Em sembla que els casos d'especul.lació en aquest poble venen de llarg... Per no parlar dels transports i les comunicacions.. peatge gratuït per anar a Vilafranca?? Perdó però és que ens movem més cap a Barcelona!!! Funi? Si us plau al segle 21 i no tenim un bus urbà que funcioni!! El funi pels caps de setmana!!!

    ResponElimina
  6. Benvolgut company, en som conscients d´altres "problemes" urbanístics i, de fet, hem contactat amb diferents veïns de la població que també pateixen situacions similars. Evidentment l´especulació urbanística en aquest municipi, i en altres, és sagnant de fa temps i no cal a dir que estem totalment en contra. Per això intentem fer pinya amb tothom i en aquest sentit et convido a que contactis amb nosaltres a l´adreça martivell1@gmail.com. Moltes gràcies pel teu temps i comentari.

    ResponElimina
  7. Hola a tots, Divendres passat Gabriel ens va ensenyar 2 articles publicats en el 3 de 8 i la Fura, estaria bé que aquests articles estiguessin penjats en el blogs, és material molt bo i deu estar visible a tothom com es va fer amb l'entrevista en "els matins de TV3". D'altra banda cal incloure una pestanya d'Activitats per a poder penjar les accions que estem fent i el resultat que estan donant. El blogs, està bé però no solament ha de servir per a crear demagògia, sinó que també per a informar aquells que pel seu treball, temps o residència, no poden estar en el dia a dia de l'associació de veïns. En definitiva el blogs ha d'estar al 100% al dia i actualitzat i amb informació útil.
    Una salutació i gràcies

    ResponElimina